Skip to main content

Parteneri

Ceea ce facem noi nu se rezumă la înfrumusețare. Neamul nostru are o cultură prea bogată ca să fie amintită așa, din când în când pe la sărbători. Ne-am propus să dăm spațiului o identitate culturală, să-l transformăm într-o frescă de proporții. Ceea ce facem noi educă valorile național-umane ale unei societăți, inspiră talente și trezește poftă de viață. Avem cu ce ne mândri și vrem să ne susțineți în asta. Împreună cu voi putem crea un ARToraș.

Toate
 • O valoare adaugată a artei contemporane constă în capacitatea de a pune întrebari și oferi spațiu pentru contemplare, transmițând privitorilor responsabilitatea de a formula răspunsuri. Într-o societate democratică gândirea critica, libera exprimare, dialogul social și participarea la guvernare sunt drepturi fundamentale și o responsabilitate a cetațenilor. Fără acestea, dezvoltarea socială, de obicei, întârzie.

  La Datorie
  Simone Giger Director, Biroul de Cooperare al Elvetiei in Republica Moldova
 • Au fost 10 zile de nebunie totală, trei oameni ajutați de prieteni au încercat să facă dintr-un perete gri ceva drăguț, cu o istorie aparte, care să placă copiilor. Noi am ales să îl reprezentăm pe Guliver acaparat de desene animate moderne, astfel să arătăm că modernul acaparează trecutul și noi trebuie să acceptăm schimbările, chiar dacă uneori nu ne place și este greu. Este un manifest față de tot ce se întâmplă în oraș. Trebuie să lăsăm în spate trecutul și să mergem doar înainte.

  Gulliver Înlănțuit (Dinamo)
  Traian Chivriga Director
 • UnArtOras este un proiect frumos pentru Chișinau, un proiect pentru educația artistică a copiilor noștri. Pentru că acum este posibil de a vedea capodoperele de la 25 autori moldovenei in aer liber. Sperăm că acest proiect va trezi în copiii noștri dorința de a veni la Muzeul Național de Arta ca sa deschidă pentru lor o lume frumoasă și talentată.

  #UnArtOras (Artă pe panouri)
  Margareta Smițcaia Director-adjunct
 • Decizia de a participa  la o astfel de initiativa a fost una fireasca. Arta trebuie promovata! Iar panourile stradale sunt metoda cea  mai eficienta  de comunicare cu masele, când sunt folosite corect. Mult succes în continuare!

  #UnArtOras (Artă pe panouri)
  Vasile Chirtoca Director General
 • Acest proiect nu va îmbunătăți aspectul Chișinăului, însă, va promova cultura noastră și, poate, astfel mai mulți chișinăuieni vor veni în sălile Muzeului Național de Arte pentru a savura aceste picturi pe viu.

  #UnArtOras (Artă pe panouri)
  Tudor Zbarnea Director
 • „Lansăm o campanie care vine să ne facă orașul mai frumos și să evoce creația celor mai recunoscuți artiști plastici din Republica Moldova”

  #UnArtOras (Artă pe panouri)
  Monica Babuc Ministrul al Culturii
 • "A fost o decizie firească pentru noi să susținem acest proiect frumos. Pentru că avem convingerea că publicitatea își are scopul nu doar de a promova bunuri și servicii, dar și de a educa societatea. Suntem siguri că proiectul #UnArtOras este o invitație frumoasă pentru publicul larg de a ne redescoperi patrimoniul artistic printr-o vizită la Muzeul Național de Arte Plastice, dar e și un mesaj pentru toți jucătorii din piața publicitară din Moldova de a se implica activ în promovarea adevaratelor valori a neamului nostru."

  #UnArtOras (Artă pe panouri)
  Eugen Boico General Director
 • "Compania Financiară Prime Capital a acceptat să fie partener al Proiectului „#UnArtOraș”, deoarece considerăm ideile ce stau la baza proiectului actuale și importante: familiarizarea populației cu operele de artă a artiștilor plastici autohtoni va contribui la dezvoltarea nivelului de cultură generală. Iar schimbarea aspectului orașului, noi cei de la Prime Capital, având tangență directă cu domeniul imobiliar, o vedem ca o problemă acută. Deasemenea campania se plasează perfect cu strategia Companiei Prime Capital de responsabilitate socială."

  #UnArtOras (Artă pe panouri)
  Carmina Vicol Director
 • Am creat acest proiect pentru că avem cu cine să ne mîndrim, pentru că Moldova a avut, are și va avea oameni care sunt maeștri în arta lor. Ei sunt acei care tot timpul sunt în căutarea frumosului, care nu acceptă compromisul, care își dedică întreaga lor ființă procesului de creație. #UnArtOras este un tribut adus creatorilor și un dar Chișinăuenilor.

  #UnArtOras (Artă pe panouri)
  Traian Chivriga Director
Contact us
Let's Talk